Studenten

Als student kan je vaak elke euro goed gebruiken. Veel studenten hebben dan vaak ook een bijbaan om nog wat extra geld te verdienen. Of wellicht volg je een studie waarbij je een aantal dagen naar school gaat en een aantal dagen werkt of stage loopt. In een aantal gevallen kan je als student nog geld terug krijgen van de Belastingdienst door je aangifte inkomstenbelasting te doen. Veel studenten weten vaak niet hoe ze dit moeten doen, of zijn bang dat ze het verkeerd doen en daardoor een hoop geld terug moeten betalen in plaats van dat ze iets terugkrijgen.

Wij kunnen jou daarbij helpen! Elk jaar zijn wij een dag (of aantal dagen) op een aantal scholen aanwezig om voor studenten de aangifte inkomstenbelasting te verzorgen. Dit zullen wij doen tegen een vaste lage vergoeding per aangifte. Maar wat als blijkt dat je niets terugkrijgt van de Belastingdienst? Dan ben je ons ook helemaal niets verschuldigd! Wij werken op een “no cure = no pay “ basis. Je bent dus ons alleen een vergoeding verschuldigd als je daadwerkelijk iets terugkrijgt van de Belastingdienst. Wij kunnen op basis van de door jou aangeleverde gegevens meteen zien of je recht hebt op een teruggaaf van de Belastingdienst. Dus je kan altijd bij ons kostenloos terecht om te kijken of je inderdaad recht hebt op een teruggaaf.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor de aangifte inkomstenbelasting. We kijken dan of we er voor kunnen zorgen dat we op jouw school langskomen. Lukt dat niet? Dan maken we een afspraak om de aangifte inkomstenbelasting persoonlijk alsnog voor je te verzorgen.

studenten ouderen uitkerings overige instellingen